Foto: Annica Björnson

Vem är jag?

Jag har fotograferat sedan jag var barn, mycket till mammas förtret eftersom det var hon som fick betala framkallningen till en början.
Som liten fotade jag mest hästarna i stallet men när jag blev tonåring var det sporten som låg närmast hjärtat. Det gör den fortfarande och är en stor del av mitt liv. Trots att jag inte längre har fysisk möjlighet att utöva sport lägger jag fortfarande (och självklart) ner hela min själ och mitt hjärta i bilderna.
Jag hade ju redan tidigare varit och nosat på sportfotografering och med den digitala kameran blev intresset än starkare.

När jag har kameran framför näsan försvinner tiden. Jag uppslukas av det som händer framför mig och får oerhört selektiv hörsel. För mig är det avslappnande att stå i en kall ishall under en intensiv hockeymatch, jag får en känsla av lugn och ro. Märkligt kan tyckas, men så är det...

Foto: Stefan Urdell

Vad vill jag med mina bilder då?

Jag strävar efter att berätta med mina bilder, vare sig det är sportbilder eller andra sorters bilder. Om jag får fram känslan jag hade när jag tog bilden, till betraktaren, då har jag lyckats.
Får jag en helt annan reaktion än den jag avsett, då kan jag lära mig av det och utveckla en ny tanke.
Jag gillar bilder med mycket färg i eller riktigt kontrastrika svartvita bilder så ibland blir det såna också. När det gäller sportbilder vill jag ha de så rena som möjligt och jag tror att det går igen i alla mina bilder.

Vem är du?

Du vill ha fräscha, innovativa bilder på dig själv, dina barn, från festen, släktmiddagen eller fotbollsträningen. Du vill kunna slappna av och ändå få ditt speciella tilfälle dokumenterat. Det kanske inte ens behöver vara ett speciellt tillfälle, en vanlig dag i skogen, på promenad och lek med hunden?
Du vänder dig till mig för att få snygga bilder till marknadsföring av ditt företag eller din klubb.
Oavsett vad du har för skäl är du välkommen att höra av dig till mig. Vi kommer tillsammans fram till vad som känns bäst för dig, jag kommer till dig så du slipper resor och annat krångel.
Bilderna levereras i en snygg fotobok och fakturering sker via Frilans Finans.

Foto (uppe till vänster): Annica Björnson
Foto (nere till höger): Stefan Urdell - Stanna Foto